Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ! Σωστή όραση ημέρα και νύχτα με ZEISS DriveSafe

Ανετη όραση - Ασφαλής οδήγηση

Οι νέοι οφθαλμικοί φακοί Drive Safe της ZEISS μειώνουν τις ενοχλήσεις που εμφανίζονται κατά την οδήγηση ημέρα και νύχτα, προσφέροντας μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και άνεσης. Η δυνατότητα εξατομίκευσης στην κατασκευή των πρωτοπόρων αυτών φακών, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του οδηγού σε οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης  όπως, έντονη ηλιοφάνεια την ημέρα, συννεφιά, ημίφως το σούρουπο και νυχτερινή οδήγηση αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα απο τα φώτα των αντίθετα ερχόμενων αυτοκινήτων.


Για να τα επιτύχει όλα αυτά η ZEISS ενσωμάτωσε 3 νέες  πρωτοπόρες τεχνολογίες σε έναν οφθαλμικό φακό.
             1. Luminance Design Technology:  Η τεχνολογία αυτή βοηθά την κόρη του ματιού να προσαρμόζεται ευκολότερα και καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

             2. Dura Vision® DriveSafe Coating: Με την επίστρωση αυτή επιτυγχάνεται η μείωση έως και 64% του ενοχλητικού θάμβους αλλά και των αντανακλάσεων απο τα αντίθετα διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά και απο τα φώτα του δρόμου.



             3. DriveSafe Technology: Πρωτοποριακή τεχνολογία με την οποία διευρύνεται έως και 43% η μεσαία και κοντινή ζώνη όρασης κάνοντας πιο άνετη την μετάβαση δίνοντας καλύτερη όραση όταν κοιτάμε τα όργανα του αυτοκινήτου δίνοντας παράλληλα έως και 14% μεγαλύτερο οπτικό πεδίο στην μακρινή ζώνη όρασης.



1 σχόλιο: